Výprodej    Autohifi    Alarmy    Elektro    Exteriér    Interiér    Motor    Kola    Spoilery    Světla    Výfuky    Podvozek    Ostatní   

Autokosmetika Meguiars U.S.A.

https://tuning-individual.cz/eshop//images/foto/meguiars-tuning-individual.jpg
Nabídku produktů naleznete níže.

Zapomeňte na komerční značky, které se rozšířily na našem trhu. Meguiars je opravdová kvalita s perfektními výsledky. S touto kosmetikou se udržují největší automobilové klenoty na naší planetě (od vzácných veteránů až po nejluxusnější automobily) a nyní ji si ji můžete koupit také na Tuning-Individual.cz
Meguiars sponzoruje více než 150 prestižních automobilových výstav a také věnuje značné úsilí školení svých prodejců. S meguiars v Evropě spolupracují např. BMW, Mercedes-Benz apod.

Meguiars USA je špička v oboru autokosmetiky. Celosvětově uznávaná v oblasti tuningu, luxusních vozů, veteránů, automobilových výstav apod. Rodinná firma Meguiars vznikla v roce 1901. Zakladatel Frank Meguiar začínal s přípravky na údržbu nábytku a povozů. Díky obrovské vášni a nadšení pro špičkový design povrchu disponuje Meguiars k dnešnímu dni celou řadou výrobků. Kromě autokosmetiky také přípravky pro lodě, letadla apod. S autokosmetikou Meguiars snadno dosáhnete úžasných výsledků. Nyní přinášíme širokou nabídku této špičkové  autokosmetiky Meguiars i Vám.

Autokosmetika Meguiar’s je jedničkou nejen v USA. Např. Japonci na tuto chemii nedají dopustit. Je oblíbená v tuningu na celém světě i u nás. Firma Meguiar’s má více než 100 letou tradici.
Od té doby představila řadu novinek, například revoluční rozprašovací detailer.
Stránky výrobce: http://www.meguiars.com/
Videa s ukázkou produktů: http://www.youtube.com/MeguiarsUSA


Nahlédněte do nabídky produktů:
Vaše IP adresa je: 18.191.171.235
Copyright © 2024 Tuning Individual
TOPlist
Parse Time: 0.626 - Number of Queries: 403 - Query Time: 0.40010111354065