Výprodej    Autohifi    Alarmy    Elektro    Exteriér    Interiér    Motor    Kola    Spoilery    Světla    Výfuky    Podvozek    Ostatní   

Sady silikonových hadic

  silikonove-hadice-tuning.jpg (505×219)

  Silikonové hadice jsou nejefektivnější náhradou za prehistorické gumové hadice, které se aplikují i v nejmodernějších vozech.
Silikonové hadice několikanásobně převyšují životnost gumových hadic. Silikonové hadice mají zvýšenou odolnost vůči mechanickému poškození, tlaku, teplotám, chemikáliím a celkově vůči stárnutí materiálu. Dalším kladným faktorem je pefektně hladký povrch, který perfektně vede dané médium vzudchu nebo kapaliny bez nežádoucích zvýšených turbulencí.
Silikonové hadice se běžně používají v motorsportu a jejich použití ve vozdile pro běžný provoz je jen ku prospěchu.
Používají se nejčastěji v okruzích turba a intercooleru, jako možnost připojit efektivnější externí Blow Off ventil na turbomotory, v okruzích chladící kapaliny nebo jako vedení odvětrání motoru popř podtlaku, ale zejména jako hlavní sací hadice s množstvím vývodů u atmosférických i turbomotorů.

Díky svým vlastnostem v mnoha případech kladně působí na chod motoru jeho točivý moment i výkon.

Silikonové hadice jsou výbornou prevencí poruch netěsností vzduchového, podtlakového nebo vodnícho okruhu, protože jen tak neprasknou a nestyří jako gumové hadice.
Ušetříte si tak mnoho těžkostí a výdajů za nečekanou poruchu na cestě a následnou diagnostiku a řešení mnohdy úplně banální závady.

Pokračujte prosím výběrem vozidla:
Vaše IP adresa je: 18.191.171.235
Copyright © 2024 Tuning Individual
TOPlist
Parse Time: 0.606 - Number of Queries: 430 - Query Time: 0.41513830020142