Výprodej    Autohifi    Alarmy    Elektro    Exteriér    Interiér    Motor    Kola    Spoilery    Světla    Výfuky    Podvozek    Ostatní   

KW

KW-sportovni-podvozky
 

 


Německá firma KW automotive sdružuje několik výborných značek sportovních podvozků a podvozkových komponentů (Weitec, AP Sportfahwerke, KW). Konkrétně sportovní podvozky KW jsou tím nejlepším co vyrábí, tudíž nevyšší třída kvality a technologie v oblastí sportovních podvozků.

Sportovní stavitelné podvozky KW se vyrábějí v několika variantách
(jednotlivé verze naleznete na této stránce dole v nabídce na konkrétní automobil):

Stavitelný podvozek KW Varianta 1 Basic
sportovni-podvozek-kw-basicSportovní stavitelný podvozek KW Varianta 1 Basic je základní a nejlevnější řada velmi kvalitního výškově stavitelného podvozku od KW. Ideální systém pro zákazníky, kteří chtějí velmi kvalitní značkový sportovní podvozek s možností nastavení světelé výšky vozu. Tlumiče jsou vyrobeny z kvalitní pozinkované oceli což značně snižuje pořizovací cenu (oproti verzi 1 Inox, kde jsou tlumiče z nerezi), ale umožní i méně movitým zákazníkům okusit kvalitu a precizní nastavení od německého výrobce KW.

Stavitelný podvozek KW Varianta 1 Inox
KW-podvozekZákladní a nejlevnější řada velmi kvalitního výškově stavitelného podvozku od KW z nerezi. (nerezová technologie Inox Line od KW)
. Ideální systém pro zákazníky, kteří chtějí velmi kvalitní značkový sportovní podvozek s možností nastavení světelé výšky vozu.

 

Stavitelný podvozek KW Varianta 2 Inox
nastavitelná výška a tuhost odskoku tlumiče
sportovni-vyskove-stavitelny-podvozek-kwDruhá řada velmi kvalitního výškově stavitelného podvozku od KW z nerezi (nerezová technologie Inox Line od KW) s možností nastavení tuhosti odskoku tlumení!
Ideální systém pro zákazníky - zkušené řidiče, kteří chtějí velmi kvalitní značkový sportovní podvozek s možností nastavení světelé výšky vozu včetně vyladění odskoku tlumičů čímž je možné regulovat naklánění vozu.

 

Stavitelný podvozek KW Varianta 3 Inox
výškově i tuhostně stavitelný podvozek s možností nastavení komprese tlumiče
vyskove-staviltelny-podvozek-KWIdeální systém pro náročné zákazníky, kteří chtějí velmi kvalitní značkový sportovní podvozek s možností nastavení světelé výšky vozu včetně naladění tlumení v podobě možnosti regulace odskoku tlumiče i jeho komprese. Znalosti z motoristického sportu použili inženýři od KW do tohoto sportovního podvozku, který můžete legálně použít i v běžném silničním provozu nebo na závodní trati.

 

Stavitelný podvozek KW street Comfort
sportovní, dynamické odpružení se zachovaným komfortem!

street.comfort-podvozek-KWSe sportovním podvozkem Street Comfort od KW máte k dispozici řešení jak vytvořit sportovní vzhled při zachování co největšího možného komfortu. Aplikace toho stavitelného sportovního podvozku ve verzi comfort se nabízí v případě, že chcete snížit světlou výšku vozu, případně aplikovat sadu větších kol a přizpůsobit světlou výšku vozu nebo jen vytvořit sportovní vzhled auta bez omezení komfortu při jízdě.
Současně s těmito výhodami pozitivně ovlivníte jízdní dynamiku a kontakt s vozovkou. KW street Comfort stavitelný podvozek = nejlepší individuální sportovní odpružení s maximálním komfortem


 

Pokračujte prosím výběrem automobilu:

Vaše IP adresa je: 18.117.107.90
Copyright © 2024 Tuning Individual
TOPlist
Parse Time: 0.658 - Number of Queries: 593 - Query Time: 0.43952907919312