Výprodej    Autohifi    Alarmy    Elektro    Exteriér    Interiér    Motor    Kola    Spoilery    Světla    Výfuky    Podvozek    Ostatní   

Kola

Kola dělají auto
Jak se říká, kola dělají auto, a je to čistá pravda. Proto není od věci poohlédnout se po nějakých zajímavých discích z lehkých slitin a vylepšit tak design, případně jízdní vlastnosti svého vozu. V dnešní době se velmi opomíjí správný výběr s ohledem na kvalitu. Také proto u nás nenajdete velmi rozšířené čínské disky za "úžasné" ceny pod zástěrkou německého výrobce, ani nic podobného.

Nabízíme pouze kvalitní značky světoznámých výrobců, kteří investují nemalé finanční prostředky do vývoje a testování vhodných materiálů z vysokou pevností, případně nízkou hmotností.

Samozřejmě spolu s tím jsme schopni zajistit i doplňkový materiál: středící kroužky, bezpečnostní šrouby i matice, šrouby i matice s plovoucí hlavou pro změnu rozteče, rozšiřovací podložky se změnou i bez změny rozteče apod.

Pokud si nebudete vědět rady obstaráme kvalitní přezutí a vyvážení se zárukou nepoškození Vašich nových disků. Můžeme taktéž dodat nové či jeté pneu za velmi zajímavé ceny.


Sortiment kol z lehkých slitin se neustále doplňuje!



Vaše IP adresa je: 18.188.152.162
Copyright © 2024 Tuning Individual
TOPlist
Parse Time: 0.858 - Number of Queries: 337 - Query Time: 0.69698540783692